Rome, Italy, 2014

The installation was carried out for the inauguration of the new Monk Club. The structure, which decorates the outdoor spaces, is composed of modular elements in bamboo and wood that combine to create a flexible system of shaded seats. It was carried out by the BAG team through the organization of a workshop held during the opening festival days.

Team: Paolo Robazza, Gilles Mascaro, Giulia Ratti, Cecilia Tognoni
Type of project: temporary installation
Cost: 5.000 euros
Dimensions: 200 mq
State: completed
Participants: Alessandro Lungo, Elisa Forlini, Nazareno Montini, Marco Di Donato, Mario Lupi, Raffaella Sposini, Stefano Luciano, Maria Michaela Pani, Daniela Deluca, Alessia Musicò, Emerson Luiz Gomes Mourão , Vanessa Alves Cordeiro, Stefania Chianura, Ivan Rakcevic, Davide D’Andrea, Vincenzo Capogna, Tommaso Andreaux, Rossella Arma, Gabriele Di Palma, Maria Rita Longo, Elisa Russo, Chiara Maiorana, Francesca Fabiana Fochi, Ilaria Tabarani, Michela Galletti, Maria Antonietta Sanna