Rome, Italy, 2018

Finally, after several years of precariousness, BAG decides to take home and does it together with a friend association, A Sud. Therefore, we decided to rent this space located in the roman neighbourhood Pigneto and renovating DIY. Thus, a long and difficult construction site began to realize completely by ourselves technical installations, furniture and finishes. The construction site so becomes not only a way to lower the costs but also an opportunity to get to know each other. The open space is about 70 square meters in which fits 12 workstations and a common area for meetings and collective lunches. During the weekends, the co-working often opens to the public to host meetings and events that deal with environmental and social sustainability issues.

Team: Paolo Robazza, Francesca Romana De Paolis, Marco Foti, Alessandro Ripanucci
Type of project: interiors
Cost: 15.000 euros
Dimensions: 70 sq.m.
State: completed
Participants: whole BAG team, whole A SUD team